Wolf U14

Me Sipoon Wolfissa haluamme harjoittaa ja kehittää laadukkaasti jokaista pelaajaa hänen taitotasostaan ja tähtäimestään riippumatta. Harjoittelu on tasavertaista, tasalaatuista ja monipuolista. Jokainen harjoittelutapahtuma koostuu jää- ja oheisharjoittelusta. Harjoittelussa pyritään olemaan mahdollisimman paljon liikkeessä, ilman jonotusta ja seisoskelua. Harjoittelu sisältää paljon oppimista ja oivaltamista pelien ja leikkien kautta pelaajien ikätaso huomioiden.

Haluamme seurassamme kasvattaa ja ohjata pelaajia kohti liikunnallista elämäntapaa. Yhtä tärkeinä jääkiekkotaitojen kehittämisen kanssa näemme myös sosiaalisten taitojen kehittymisen. Harjoittelun kautta toivomme jokaisen Wolf-pelaajan myös oppivan kunnioittamaan peliä, vastustajaa, tuomareita ja valmentajia.

Kun harjoittelemme, harjoittelemme tunnollisesti ja täysillä – unohtamatta kuitenkaan liikunnan ja yhdessä olemisen iloa:)

 

Joukkuetiedote kausi 2021-2022

Harjoittelu kaudella 2021-2022

Sarjatasot ja pelit

– joukkue osallistuu U15 (2007) sarjaan kolmella joukkueella joiden tasot ovat AA+, AA- ja A. Tasoa AA+ pelataan Hifk Blue, AA- Wolf black ja A tasoa Wolf keltainen nimillä.
– ikäluokan pelaajille tarjolla U16 (06) syntyneiden pelejä pelaajien taitotasojen mukaan!

 

Joukkueen toimihenkilöt kaudella 2021-2022

Seuran valmennuspäällikkö Markus Rantavuori (p. 045-651 7487 tai markus.rantavuori (at) sipoonwolf.fi) toimii joukkueemme päävalmentajan tehtävässä.

Apuvalmentajina Mauri Heinämäki, Teppo Husu, Tuomas Wahlqvist, Mikko Alakunnas ja Tony Olenius.

Tulevat tapahtumat