Wolf 2013

Wolf U11

U11, eli vuonna 2013 syntyneiden tyttöjen ja poikien joukkue harjoittelee kolmesti arkiviikolla, sekä treenaa ja pelaa viikonloppuisin. Joukkue pelaa Jääkiekkoliiton U11-sarjaa, pelaa harjoituspelejä sekä osallistuu pelitälleihin ja turnauksiin. Pelaajilla on lisäksi mahdollisuus osallistua seuran maksuttomille taitojäille. Maalivahtien tukena on seuran monipuolinen maalivahtivalmennus, seuran maalivahdin varusteita lainaamalla jokainen pelaaja pääseekin pelaamaan myös maalivahtina. Jääaikaa on tarjolla siis paljon!

Joukkueella on prime-time vakiovuorot läpi kauden, jolloin perheen arjen suunnittelu helpottuu huomattavasti.  Kuukausimaksu on varmasti yksi koko maan edullisimmista suureen harjoitusmäärään nähden.

Vuoroja on tarjolla runsaasti, eikä kaikkiin harjoituksiin ole edes pakko osallistua. Tämä antaa lapsille mahdollisuuden harrastaa monipuolisesti ja sovittaa eri lajien aikatauluja paremmin yhteen. Sipoon Wolf kannustaa hankkimaan monipuolista lajitaustaa.

Harjoitukset suunnitellaan monipuolisiksi ja lapsille mielekkäiksi. Hallitsevana teemana harjoituksissa toimii jatkuva liike ja tekeminen, ilman jonotusta ja seisoskelua. Käytämme monipuolisesti oivaltamista ja oppimista tukevaa rastiharjoittelua, jossa harjoittelemme lajitaitoja leikkien ja pelejen kautta.

Harjoitustapamme eroaa muista seuroista merkittävästi juuri liikkeen kautta – meillä ei jonoteta, eikä seistä passiivisena odottamassa kun muut tekee. Rastit pidetään lyhyinä ja ytimekkäinä, jolloin lasten mielenkiinto ja motivaatio pysyy yllä. Uskallamme väittää, että meillä lapset liikkuvat jäävuoron aikana enemmän, kuin missään muussa seurassa!

Tapamme harjoitella mahdollistaa myös sen, että aivan kaikki lapset saavat harjoituksesta maksimaalisen hyödyn – niin pari vuotta pelanneet, kuin uutena toimintaan tulleet!

Toivotamme kaikki mukaan toimintaamme!

Lisätietoja joukkueesta ja seurasta:

Miia Podschivalow, Joukkueenjohtaja, 2013@sipoonwolf.fi

Aapo Lehvonen, Sipoon Wolf Junioripäällikkö, aapo.lehvonen(a)sipoonwolf.fi p.050-357 2004

Ota yhteyttä joukkueeseen!

    Tulevat tapahtumat