Wolf U10

Kaudella 2022/2023 pelaavat vuonna 2013 syntyneet tytöt ja pojat Wolf U10-joukkueen alla.

Joukkueella on prime-time vakiovuorot läpi kauden, jolloin perheen arjen suunnittelu helpottuu huomattavasti. Kuukausimaksumme on varmasti yksi koko maan edullisimmista kuukausimaksuista suuren harjoitusmäärään nähden.

Harjoitukset järjestetään Sipoon Jäähallissa ja suunnitelman mukaan joukkue harjoittelee kaudella 2022-2023 vähintään kolmasti viikossa, maanantaisin 18:00-19:00, torstaisin  klo 18:00-19:00, lauantaisin klo 13:00-14:30. Näiden lisäksi tulee runsaasti muita tapahtumia, kuten pelit ja turnaukset.

Vuoroja on tarjolla runsaasti, eikä kaikkiin harjoituksiin ole edes pakko osallistua. Tämä antaa lapsille mahdollisuuden harrastaa monipuolisesti ja sovittaa eri lajien aikatauluja paremmin yhteen. Sipoon Wolf kannustaa hankkimaan monipuolista lajitaustaa.

Harjoitukset suunnitellaan monipuolisiksi ja lapsille mielekkäiksi. Hallitsevana teemana harjoituksissa toimii jatkuva liike ja tekeminen, ilman jonotusta ja seisoskelua. Käytämme monipuolisesti oivaltamista ja oppimista tukevaa rastiharjoittelua, jossa harjoittelemme lajitaitoja leikkien ja pelejen kautta.

Harjoitustapamme eroaa muista seuroista merkittävästi juuri liikkeen kautta – meillä ei jonoteta, eikä seistä passiivisena odottamassa kun muut tekee. Rastit pidetään lyhyinä ja ytimekkäinä, jolloin lasten mielenkiinto ja motivaatio pysyy yllä. Uskallamme väittää, että meillä lapset liikkuvat jäävuoron aikana enemmän, kuin missään muussa seurassa!

Tapamme harjoitella mahdollistaa myös sen, että aivan kaikki lapset saavat harjoituksesta maksimaalisen hyödyn – niin pari vuotta pelanneet, kuin uutena toimintaan tulleet!

Toivotamme kaikki mukaan toimintaamme!

Lisätietoja joukkueesta ja seurasta:

Miia Podschivalow, Joukkueenjohtaja, 2013@sipoonwolf.fi

Aapo Lehvonen, Sipoon Wolf Junioripäällikkö, aapo.lehvonen(a)sipoonwolf.fi p.050-357 2004

Ota yhteyttä joukkueeseen!

    Tulevat tapahtumat