Wolf U9

Kaudella 2021/2022 pelaavat kaikista nuorimmat pelaajat Wolf U9-joukkueen alla. Joukkueeseen toivotetaan tervetulleeksi kaikki tytöt ja pojat, jotka ovat syntyneet vuonna 2013 ja sen jälkeen.

Seura tukee voimakkaasti nuorinta joukkuetta yhteistyökumppaneiden, mm. Sipoon Energian ja Livalin kanssa mahdollistaen erittäin edulliset kuukausimaksut. Joukkueella on prime-time vakiovuorot läpi kauden, jolloin perheen arjen suunnittelu helpottuu huomattavasti. Kuukausimaksu on 40€, joka on varmasti yksi koko maan edullisimmista kuukausimaksuista suuren harjoitusmäärään nähden.

Harjoitukset järjestetään Sipoon Jäähallissa ja suunnitelman mukaan joukkue harjoittelee kaudella 2021-2022 neljästi viikossa.

Vuoroja on tarjolla runsaasti, eikä kaikkiin harjoituksiin ole edes pakko osallistua. Tämä antaa lapsille mahdollisuuden harrastaa monipuolisesti ja sovittaa eri lajien aikatauluja paremmin yhteen.

Harjoitukset suunnitellaan monipuolisiksi ja lapsille mielekkäiksi. Hallitsevana teemana harjoituksissa toimii jatkuva liike ja tekeminen, ilman jonotusta ja seisoskelua. Käytämme monipuolisesti oivaltamista ja oppimista tukevaa rastiharjoittelua, jossa harjoittelemme lajitaitoja leikkien ja pelejen kautta.

Harjoitustapamme eroaa muista seuroista merkittävästi juuri liikkeen kautta – meillä ei jonoteta, eikä seistä passiivisena odottamassa kun muut tekee. Rastit pidetään lyhyinä ja ytimekkäinä, jolloin lasten mielenkiinto ja motivaatio pysyy yllä. Uskallamme väittää, että meillä lapset liikkuvat jäävuoron aikana enemmän, kuin missään muussa seurassa!

Tapamme harjoitella mahdollistaa myös sen, että aivan kaikki lapset saavat harjoituksesta maksimaalisen hyödyn – niin pari vuotta pelanneet, kuin uutena toimintaan tulleet!

Toivotamme kaikki mukaan toimintaamme!

Lisätietoja joukkueesta ja seurasta:

Aki Baarman, Joukkueenjohtaja, 2013@sipoonwolf.fi p.040-646 96 33

Eero Lehvonen, Sipoon Wolf Junioripäällikkö p.050-5238 358

Tulevat tapahtumat