Wolf 2014 ja nuoremmat

Wolf U8

S-Market kiekkokoulun syyslukukausi lähestyy loppuaan ja kiekkokoululaiset jatkavat kevätkaudella uudessa U8 Kiekkokoulu- tai Sudenpennut joukkueessa!

U8 joukkueeseen ovat tervetulleita kaikki kiekkokoululaiset, jotka ovat olleet toisessa tai kolmannessa jäävuorossa, eli noin 4-5 vuotiaat ja vanhemmat lapset. Sudenpentujen joukkue on tarkoitettu ensimmäiselle kiekkokouluvuorolle osallistuneille, kaikista nuorimmille lapsille.

U8, eli alle kahdeksan vuotiaiden joukkue harjoittelee kevätkaudella kahdesti viikossa: torstaisin klo 17-18 ja lauantaisin klo 12-13. Joukkueelle järjestetään pelitällejä muiden seurojen kanssa ja mikäli lapsella riittää intoa, voi hän osallistua U9 joukkueen harjoituksiin.

Sudenpennut treenaavat kevätkaudella kerran viikossa: lauantaisin klo 11-12. Sudenpentujen harjoitukset jatkuvat hyvin samankaltaisina kuin kiekkokoulun vuorot ovat olleet syyskaudella.

U8 joukkueen kuukausimaksu on 40€ ja S-Market sponsoroinnin ansiosta voimme tarjota tammikuun vuorot ilmaiseksi!

Sudenpentujen kevätkausi maksaa koko kevään osalta 40€.

 

Vuoroja on tarjolla runsaasti, eikä kaikkiin harjoituksiin ole edes pakko osallistua. Tämä antaa lapsille mahdollisuuden harrastaa monipuolisesti ja sovittaa eri lajien aikatauluja paremmin yhteen.

Harjoitukset suunnitellaan monipuolisiksi ja lapsille mielekkäiksi. Hallitsevana teemana harjoituksissa toimii jatkuva liike ja tekeminen, ilman jonotusta ja seisoskelua. Käytämme monipuolisesti oivaltamista ja oppimista tukevaa rastiharjoittelua, jossa harjoittelemme lajitaitoja leikkien ja pelejen kautta.

Harjoitustapamme eroaa muista seuroista merkittävästi juuri liikkeen kautta – meillä ei jonoteta, eikä seistä passiivisena odottamassa kun muut tekee. Rastit pidetään lyhyinä ja ytimekkäinä, jolloin lasten mielenkiinto ja motivaatio pysyy yllä. Uskallamme väittää, että meillä lapset liikkuvat jäävuoron aikana enemmän, kuin missään muussa seurassa!

Tapamme harjoitella mahdollistaa myös sen, että aivan kaikki lapset saavat harjoituksesta maksimaalisen hyödyn – niin pari vuotta pelanneet, kuin uutena toimintaan tulleet!

Toivotamme kaikki mukaan toimintaamme!

Lisätietoja joukkueesta ja seurasta:

Aki Baarman, Joukkueenjohtaja, 2013@sipoonwolf.fi p.040-646 96 33

Aapo Lehvonen, Sipoon Wolf Junioripäällikkö p.050-357 2004

Tulevat tapahtumat