Wolf 2014

Wolf U10

U10, eli vuonna 2014 syntyneiden tyttöjen ja poikien joukkue harjoittelee kolmesti arkiviikolla, sekä treenaa tai pelaa viikonloppuisin. Joukkue pelaa Jääkiekkoliiton Leijonaliigaa, pelaa harjoituspelejä sekä osallistuu pelitälleihin ja turnauksiin. Pelaajilla on lisäksi mahdollisuus osallistua seuran maksuttomille taitojäille. Maalivahtien tukena on seuran monipuolinen maalivahtivalmennus, seuran maalivahdin varusteita lainaamalla jokainen pelaaja pääseekin pelaamaan myös maalivahtina. Jääaikaa on tarjolla siis paljon!

Joukkueella on prime-time vakiovuorot läpi kauden, jolloin perheen arjen suunnittelu helpottuu huomattavasti.

Vuoroja on tarjolla runsaasti, eikä kaikkiin harjoituksiin ole edes pakko osallistua. Tämä antaa lapsille mahdollisuuden harrastaa monipuolisesti ja sovittaa eri lajien aikatauluja paremmin yhteen.

Harjoitukset suunnitellaan monipuolisiksi ja lapsille mielekkäiksi. Hallitsevana teemana harjoituksissa toimii jatkuva liike ja tekeminen, ilman jonotusta ja seisoskelua. Käytämme monipuolisesti oivaltamista ja oppimista tukevaa rastiharjoittelua, jossa harjoittelemme lajitaitoja leikkien ja pelejen kautta.

Harjoitustapamme eroaa muista seuroista merkittävästi juuri liikkeen kautta – meillä ei jonoteta, eikä seistä passiivisena odottamassa kun muut tekee. Rastit pidetään lyhyinä ja ytimekkäinä, jolloin lasten mielenkiinto ja motivaatio pysyy yllä. Uskallamme väittää, että meillä lapset liikkuvat jäävuoron aikana enemmän, kuin missään muussa seurassa!

Tapamme harjoitella mahdollistaa myös sen, että aivan kaikki lapset saavat harjoituksesta maksimaalisen hyödyn – niin pari vuotta pelanneet, kuin uutena toimintaan tulleet!

Toivotamme kaikki tervetulleeksi mukaan toimintaamme!

 

Lisätietoja joukkueesta ja seurasta:

2014@sipoonwolf.fi

Joukkueenjohtaja Simo Heikkinen p. 0400-327 684

Aapo Lehvonen, Sipoon Wolf Junioripäällikkö p.050-357 2004, aapo.lehvonen(a)sipoonwolf.fi tai käytä alla olevaa yhteydenottolomaketta.

    Tulevat tapahtumat