Wolf 2015

Wolf U8

U8, eli vuonna 2015 syntyneiden tyttöjen ja poikien joukkue harjoittelee vähintään kolmesti viikossa: keskiviikkoisin tasojäillä, torstaisin klo 17:00-18:00 ja lauantaisin klo 13:00–14:30. Joukkueelle järjestetään harjoitusten lisäksi pelitällejä muiden seurojen kanssa ja osallistumme turnauksiin, ym. tapahtumiin.

U8 joukkueen kuukausimaksu on 60€.

Vuoroja on tarjolla runsaasti, eikä kaikkiin harjoituksiin ole edes pakko osallistua. Tämä antaa lapsille mahdollisuuden harrastaa monipuolisesti ja sovittaa eri lajien aikatauluja paremmin yhteen.

Harjoitukset suunnitellaan monipuolisiksi ja lapsille mielekkäiksi. Hallitsevana teemana harjoituksissa toimii jatkuva liike ja tekeminen, ilman jonotusta ja seisoskelua. Käytämme monipuolisesti oivaltamista ja oppimista tukevaa rastiharjoittelua, jossa harjoittelemme lajitaitoja leikkien ja pelejen kautta.

Harjoitustapamme eroaa muista seuroista merkittävästi juuri liikkeen kautta – meillä ei jonoteta, eikä seistä passiivisena odottamassa kun muut tekee. Rastit pidetään lyhyinä ja ytimekkäinä, jolloin lasten mielenkiinto ja motivaatio pysyy yllä. Uskallamme väittää, että meillä lapset liikkuvat jäävuoron aikana enemmän, kuin missään muussa seurassa!

Tapamme harjoitella mahdollistaa myös sen, että aivan kaikki lapset saavat harjoituksesta maksimaalisen hyödyn – niin pari vuotta pelanneet, kuin uutena toimintaan tulleet!

Toivotamme kaikki mukaan toimintaamme!

Lisätietoja joukkueesta ja seurasta:

2015@sipoonwolf.fi

Aapo Lehvonen, Sipoon Wolf Junioripäällikkö p.050-357 2004, aapo.lehvonen(a)sipoonwolf.fi

tai käytä alla olevaa yhteydenottolomaketta.

    Tulevat tapahtumat