Wolf U8

U8, eli vuonna 2016 ja sen jälkeen syntyneiden tyttöjen ja poikien joukkue harjoittelee kahdesti arkiviikolla, sekä treenaa tai pelaa viikonloppuisin harjoituspelejä. Vikkelimmät U8:t pääsevät mukaan myös U9 Leijonaliigapeleihin! Jääaikaa on tarjolla siis paljon!

Joukkueella on prime-time vakiovuorot läpi kauden, jolloin perheen arjen suunnittelu helpottuu huomattavasti.

Vuoroja on tarjolla runsaasti, eikä kaikkiin harjoituksiin ole edes pakko osallistua. Tämä antaa lapsille mahdollisuuden harrastaa monipuolisesti ja sovittaa eri lajien aikatauluja paremmin yhteen.

Seuran maalivahdin varusteita lainaamalla jokainen pelaaja pääsee pelaamaan myös maalivahtina.

Harjoitukset suunnitellaan monipuolisiksi ja lapsille mielekkäiksi. Hallitsevana teemana harjoituksissa toimii jatkuva liike ja tekeminen, ilman jonotusta ja seisoskelua. Käytämme monipuolisesti oivaltamista ja oppimista tukevaa rastiharjoittelua, jossa harjoittelemme lajitaitoja leikkien ja pelejen kautta.

Harjoitustapamme eroaa muista seuroista merkittävästi juuri liikkeen kautta – meillä ei jonoteta, eikä seistä passiivisena odottamassa kun muut tekee. Rastit pidetään lyhyinä ja ytimekkäinä, jolloin lasten mielenkiinto ja motivaatio pysyy yllä. Uskallamme väittää, että meillä lapset liikkuvat jäävuoron aikana enemmän, kuin missään muussa seurassa!

Tapamme harjoitella mahdollistaa myös sen, että aivan kaikki lapset saavat harjoituksesta maksimaalisen hyödyn – niin pari vuotta pelanneet, kuin uutena toimintaan tulleet!

Toivotamme kaikki tervetulleeksi mukaan toimintaamme!

Lisätietoja joukkueesta ja seurasta:

2016@sipoonwolf.fi

Aapo Lehvonen, Sipoon Wolf Junioripäällikkö p.050-357 2004, aapo.lehvonen(a)sipoonwolf.fi tai käytä alla olevaa yhteydenottolomaketta.

Tulevat tapahtumat