Wolfgang Amadeus

Home / Wolfgang Amadeus

Wolfgang Amadeus

Tulevat tapahtumat

Suden raivolla ja Mozartin pehmeydellä, kaudella 2023-2024 ensi kertaa kenttiä valtava uusi naisten joukkue Sipoossa!

Harjoittelemme Sipoon jäähallissa torstaisin ja pelaamme etelän harrastesarjaa. Meidän mottonamme on "täysillä, muttei tosissaan", eli pelaamme ja harjoittelemme ilon kautta ja annamme jäällä kaikkemme, pitäen aina mielessä sen, miksi pelaamme. Emme vain siksi, että voittaminen on mahtavaa, vaan ennen kaikkea sen vuoksi, että jääkieko on meille kaikille sydämen asia ja haluamme olla mukana näyttämässä esimerkkiä nuorille tytöille, joille ei välttämättä muuten ole kosketuspintaa naisten jääkiekkoiluun.

Pyrimme pitämään mielen positiivisena myös silloin, kun sattuu virheitä, emmekä jää niitä murehtimaan. Meillä on koossa mahtava joukko nuoria naisia monenlaisista taustoista, osa meistä on viihtynyt jäällä pienestä pitäen ja toiset taas löytäneet lajin lähvuosina. Tavoitteenamme on kehittyä ja treeneissä pidämme pilkettä silmäkulmassa. Tositilanteessa emme anna piiruakaan periksi.

Tervetuloa iloiseen poppooseen, mikäli tunnet, että jääkiekko saa sukat pyörimään jaloissa ja pelipäivänä et malta odottaa, että pääset hallille!

 

Ole yhteydessä!

wolfgangamadeus (a) sipoonwolf.fi

Saija Ranta-Nilkku p. 044-272 3999

Elina Ranta-Nilkku 044-270 8647