S-Market Kiekkokoulu

Huippusuosittu S-Market Kiekkokoulu S-Etukortilla 30€ (norm. 40€). Syyskausi alkaa heti syyskuun puolivälissä 11.9.2021 ja se kestää jouluun asti!

Tarjoamme mahdollisuuden valita kolme eri jäävuorosta, jolloin jäällä on lapsille enemmän tilaa ja pystymme tarjoamaan jokaiselle yksilöllisemmän ohjauksen.

Harjoitusvuorot ovat lauantaisin:

  • klo 11:00 – 11:40 (kaikista nuorimmat lapset, ensikertalaiset)
  • Klo 11:40 – 12:20 (noin 4-5 vuotiaat, muutaman kerran luistelleet lapset)
  • Klo 12:20 – 13:00 (eskarit ja koululaiset)

Harjoitusvuorojen sisällä jaetaan lapset pienempiin ryhmiin, jolloin jokainen saa harjoitella mielekkäästi ja turvallisesti oman tasoisten lasten kanssa. Harjoitusvuorojen “kohderyhmät” ovat hyvin joustavat, varsinkin jos samasta perheestä osallistuu useampi lapsi. Lisätietoja saatte S-Market Kiekkokoulun rehtorilta: Aapo Lehvonen, Sipoon Wolf junioripäällikkö, p.050-357 2004.

S-Market Kiekkokoulussa harjoittelu perustuu leikkeihin ja peleihin – liike ja motivointi on tärkeintä!

Kiekkokouluun ovat tervetulleita kaikki noin 4-12 vuotiaat lapset ilman sen kummempia ennakkotaitovaatimuksia. Pakolliset varusteet on luistimet, maila, kasvosuojuksella varustettu kypärä sekä kaulasuoja.

Kiekkokoulu toteutetaan Jääkiekkoliiton Leijona-kiekkokoulu konseptilla, ja ohjaajat on koulutettu Leijona-kiekkokoulun ohjaajakoulutuksella

Ilmoittaudu TÄSTÄ – paikkojen määrä on rajoitettu!

Lisätietoja:

Aapo Lehvonen, Sipoon Wolf junioripäällikkö, p.050-357 2004

Tulevat tapahtumat