S-Market Kiekkokoulu

S-Market Kiekkokoulun kevät on täällä!

S-Market Kiekkokoulussa harjoittelu perustuu leikkeihin ja peleihin – liike ja motivointi on tärkeintä! Kiekkokoulussa kaikilla on hymy huulilla ja seuraavaa kertaa jää jo odottamaan.

Kiekkokoulu toteutetaan Jääkiekkoliiton Leijona-kiekkokoulu konseptilla ja ohjaajat on koulutettu Leijona-kiekkokoulun ohjaajakoulutuksella.

Kiekkokouluun ovat tervetulleita kaikki noin 3-12 -vuotiaat lapset! Kiekkokouluryhmiä on keväällä 2024 kaksi; Sudenpennut ja kiekkokoulujoukkue. Sudenpennuilla ei ole ennakkotaitovaatimuksia, kiekkokoulujoukkuelaisten olisi hyvä osata luistella jo hieman ilman luistelutukea.

Sudenpennut harjoittelevat lauantaisin klo 11-12. Kausi alkaa lauantaina 13.1.2024 ja päättyy 13.4. Kevätkauden maksu on 50€, S-Etukortilla 40€. Pakolliset varusteet on luistimet, maila, ristikolla tai kokovisiirillä varustettu kypärä sekä kaulasuoja. Käsissä tulee turvallisuussyistä olla jääkiekkohanskat tai paksut rukkaset. Suosittelemme ranteiden viiltosuojien käyttöä.

Kiekkokoulujoukkue harjoittelee kahdesti viikossa, maanantaisin klo 18-19 yhdessä seuran nuorimman joukkueen kanssa ja lauantaisin omalla vuorolla klo 12-13. Kiekkokoulujoukkuelaiset pelaavat myös hauskoja harjoituspelejä toisten seurojen kiekkokoululaisten kanssa. Kiekkokoulujoukkueen maksu on 40€/kk. Kiekkokoulujoukkueessa tulee olla turvallisuussyistä koko jääkiekkovarustus: kypärä ristikolla tai kokovisiirillä, kaulasuoja, rintapanssari, kyynärsuojat, jääkiekkohanskat, alasuoja, jääkiekkohousut, polvisuojat, jääkiekkosukat, luistimet ja maila. Suosittelemme ranteiden viiltosuojien käyttöä.

Harjoitusvuorojen sisällä jaetaan lapset pienempiin ryhmiin rasteille, jolloin jokainen saa harjoitella mielekkäästi ja turvallisesti sekä liikkua mahdollisimman paljon. Vanhemmat, isovanhemmat, mummit, kummit ja muut aikuiset ovat tervetulleita jäälle kiekkokoululaisen kanssa. Kiekkokoulun Rehtori Aapo Lehvonen opastaa ja auttaa tarvittaessa ryhmävalinnassa.

Kiekkokoululaiselle tulee tehdä Suomisport.fi:n kautta Jääkiekkoliiton joko vakuutuksellinen Kiekkokoulurekisteröinti (7e) tai ostaa Jääkiekkoliiton lapsipelipassi ennen kiekkokoulun alkua. Syksyllä 2023 tehty rekisteröinti tai osto on voimassa myös kevätkauden 2024.

Lämpimästi tervetuloa mukaan kivan, lapsilähtöisen ja liikunnallisen harrastuksen pariin!

Ilmoittaudu mukaan S-Market kiekkokoulun kevääseen:

Sudenpentuihin ilmoittautuminen

Kiekkokoulujoukkueeseen ilmoittautuminen

 

 

Tulevat tapahtumat