S-Market Kiekkokoulu

Huippusuositun S-Market Kiekkokoulun syyskausi starttaa 16.9.2023 ja se kestää jouluun saakka!

S-Market Kiekkokoulussa harjoittelu perustuu leikkeihin ja peleihin – liike ja motivointi on tärkeintä! Kiekkokoulussa kaikilla on hymy huulilla ja seuraavaa kertaa jää jo odottamaan.

Kiekkokoulu toteutetaan Jääkiekkoliiton Leijona-kiekkokoulu konseptilla ja ohjaajat on koulutettu Leijona-kiekkokoulun ohjaajakoulutuksella.

 

Kiekkokouluun ovat tervetulleita kaikki noin 3-12 -vuotiaat lapset ilman ennakkotaitovaatimuksia. Kiekkokouluryhmät on jaettu iän mukaan, jolloin jäällä on lapsille enemmän tilaa ja pystymme tarjoamaan jokaiselle yksilöllisemmän ohjauksen.

Harjoitusvuorot ovat lauantaisin:

  • Ryhmä 1 klo 11:00 – 12:00, 3-6 -vuotiaat
  • Ryhmä 2 klo 12:00 – 13:00, 7-12 -vuotiaat

Harjoitusvuorojen sisällä jaetaan lapset pienempiin ryhmiin, jolloin jokainen saa harjoitella mielekkäästi ja turvallisesti oman tasoisten lasten kanssa. Harjoitusvuorojen ryhmät ovat hyvin joustavat, varsinkin jos samasta perheestä osallistuu useampi lapsi. Kiekkokoulun Rehtori Aapo Lehvonen opastaa ja auttaa tarvittaessa ryhmävalinnassa.

 

Pakolliset varusteet on luistimet, maila, kasvosuojuksella varustettu kypärä sekä kaulasuoja. Käsissä tulee turvallisuussyistä olla jääkiekkohanskat tai paksut rukkaset.

Kiekkokoulun hinta on 50e/syyskausi, S-Etukortilla 40e/syyskausi. Lisäksi kiekkokoululaiselle tulee tehdä Suomisport.fi:n kautta Jääkiekkoliiton vakuutuksellinen Kiekkokoulurekisteröinti (7e) ennen kiekkokoulun alkua.

 

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan S-Market Kiekkokouluun TÄSTÄ

 

 

Tulevat tapahtumat