Wolf U16
HIFK Akatemia U16

Jokainen pelaaja on tärkeä!

Me Sipoon Wolfissa haluamme harjoittaa ja kehittää laadukkaasti jokaista pelaajaa hänen taitotasostaan ja tähtäimestään riippumatta. Harjoittelu on tasavertaista, tasalaatuista ja monipuolista. Jokainen harjoittelutapahtuma koostuu jää- ja oheisharjoittelusta. Harjoittelussa pyritään olemaan mahdollisimman paljon liikkeessä, ilman jonotusta ja seisoskelua. Harjoittelu sisältää paljon oppimista ja oivaltamista pelien ja leikkien kautta pelaajien ikätaso huomioiden.

Haluamme seurassamme kasvattaa ja ohjata pelaajia kohti liikunnallista elämäntapaa. Yhtä tärkeinä jääkiekkotaitojen kehittämisen kanssa näemme myös sosiaalisten taitojen kehittymisen. Harjoittelun kautta toivomme jokaisen Wolf-pelaajan myös oppivan kunnioittamaan peliä, vastustajaa, tuomareita ja valmentajia.

Kun harjoittelemme, harjoittelemme tunnollisesti ja täysillä – unohtamatta kuitenkaan liikunnan ja yhdessä olemisen iloa:)

 

Toiminnastamme saat lisätietoja joukkueenjohtajalta Tanja Kämpeltä, p. 050-590 2773 tai 2006 (at) sipoonwolf.fi

Joukkueen vastuuvalmentajana kaudella 20/21 toimii Markus Rantavuori, p. 045-651 7487 tai markus.rantavuori (at) sipoonwolf.fi

Tulevat tapahtumat