Warriors-yhteisö

Home / Warriors-yhteisö

Warriors - Yhdessä olemme enemmän

Hunters Juniors ja Sipoon Wolfin perustivat yhdessä uuden jääurheiluseuran Uudenmaan jääurheilun tuki ry:n maaliskuussa 2023. Uuden yhdistyksen brändimeksi on valikoitunut Warriors.

 

Warriorsin yhteisjoukkueissa pelaavat ikäluokkien U12-20 pelaajat. Warriors hallinnoi joukkueidensa pelaajien edustus- ja pelaajaoikeuksia sekä joukkueidensa sarjapaikkoja. Pelaajat ja toimihenkilöt kuuluvat entiseen tapaan myös emoseuroihinsa Hunters Juniorsiin ja Sipoon Wolfiin.

 

Seuran tavoitteena on tarjota alueen lapsille ja nuorille entistä paremmat mahdollisuudet harrastaa jääkiekkoa tasolleen sopivissa ryhmissä saaden laadukasta valmennusta ja ohjausta osana seuratoimintaa.

 

Warriors -brändi, ilme ja värimaailma on syntynyt Sipoota ja Porvoota yhdistävästä historiallisesta Kuninkaantiestä, sen vivahteikkaasta ja pitkästä historiasta, ja kahden toisiaan lähellä sijaitsevan seuran positiivisesta kilpailuasetelmasta, sekä siihen liittyvästä soturiasenteesta.

 

Tästä eteenpäin kirjoitetaan seuraavia historian kappaleita yhdessä, taistella ja puolustaa uutta yhteistä logoamme. On tullut aika koota voimat yhteen, astua jäälle voittamattomina, olla enemmän yhdessä.

 

On koittanut Warriorsin aika.