Warriors 2009

Warriors U15

Joukkueessamme pelaa 2009 syntyneet tytöt ja pojat. Harjoitukset järjestetään niin, että kaikki pääsevät pelaamaan ja harjoittelemaan oman tasoisten kavereiden kanssa.

Joukkue harjoittelee kolmesti arkiviikolla, sekä treenaa ja pelaa viikonloppuisin. Joukkueen pelaajat pelaavat Warriors-yhteistyöjoukkueissa Jääkiekkoliiton U15-sarjaa, pelaavat harjoituspelejä sekä osallistuvat pelitälleihin ja turnauksiin. Pelaajilla on lisäksi mahdollisuus osallistua seuran maksuttomille taitojäille. Maalivahtien tukena on seuran monipuolinen maalivahtivalmennus. Jääaikaa on tarjolla siis paljon!

Iloisella ja reippaalla asenteella olemme saaneet hyviä tuloksia peleissä ja pystymme tarjoamaan erittäin korkeatasoista valmennusta kaiken tasoisille pelaajille.

Me Sipoon Wolfissa haluamme harjoittaa ja kehittää laadukkaasti jokaista pelaajaa hänen taitotasostaan ja tähtäimestään riippumatta. Harjoittelu on tasavertaista, tasalaatuista ja monipuolista. Jokainen harjoittelutapahtuma koostuu jää- ja oheisharjoittelusta. Harjoittelussa pyritään olemaan mahdollisimman paljon liikkeessä, ilman jonotusta ja seisoskelua. Harjoittelu sisältää paljon oppimista ja oivaltamista pelien ja leikkien kautta pelaajien ikätaso huomioiden.

Haluamme seurassamme kasvattaa ja ohjata pelaajia kohti liikunnallista elämäntapaa. Yhtä tärkeinä jääkiekkotaitojen kehittämisen kanssa näemme myös sosiaalisten taitojen kehittymisen. Harjoittelun kautta toivomme jokaisen Wolf-pelaajan myös oppivan kunnioittamaan peliä, vastustajaa, tuomareita ja valmentajia.

Kun harjoittelemme, harjoittelemme tunnollisesti ja täysillä – unohtamatta kuitenkaan liikunnan ja yhdessä olemisen iloa.

Olkaa rohkeasti yhteydessa joukkueemme toimihenkilöihin ja tulkaa paikan päälle harjoituksiin kokeilemaan ja seuraamaan toimintaamme!

Valmennuspäällikkö Ossi Ijäs, p. 0400-774 212, ossi.ijas(a)sipoonwolf.fi

Tulevat tapahtumat