Wolf U13

Joukkueessamme pelaa 2010 syntyneet tytöt ja pojat. Harjoitukset järjestetään niin, että kaikki pääsevät pelaamaan ja harjoittelemaan oman tasoisten kavereiden kanssa.

Joukkueen harjoitus- ja pelivuorot kaudella 2022/2023:

  • Maanantaisin klo 17:00-18:00
  • Tiistaisin klo 19:00-20:00
  • Keskiviikkoisin seuran tasojäät
  • Perjantaisin klo 19:00-20:00
  • Lauantaisin klo 17:30-19:00

Iloisella ja reippaalla asenteella olemme saaneet hyviä tuloksia peleissä ja pystymme tarjoamaan erittäin korkeatasoista valmennusta kaiken tasoisille pelaajille.

Me Sipoon Wolfissa haluamme harjoittaa ja kehittää laadukkaasti jokaista pelaajaa hänen taitotasostaan ja tähtäimestään riippumatta. Harjoittelu on tasavertaista, tasalaatuista ja monipuolista. Jokainen harjoittelutapahtuma koostuu jää- ja oheisharjoittelusta. Harjoittelussa pyritään olemaan mahdollisimman paljon liikkeessä, ilman jonotusta ja seisoskelua. Harjoittelu sisältää paljon oppimista ja oivaltamista pelien ja leikkien kautta pelaajien ikätaso huomioiden.

Haluamme seurassamme kasvattaa ja ohjata pelaajia kohti liikunnallista elämäntapaa. Yhtä tärkeinä jääkiekkotaitojen kehittämisen kanssa näemme myös sosiaalisten taitojen kehittymisen. Harjoittelun kautta toivomme jokaisen Wolf-pelaajan myös oppivan kunnioittamaan peliä, vastustajaa, tuomareita ja valmentajia.

Kun harjoittelemme, harjoittelemme tunnollisesti ja täysillä – unohtamatta kuitenkaan liikunnan ja yhdessä olemisen iloa.

Olkaa rohkeasti yhteydessa joukkueemme toimihenkilöihin ja tulkaa paikan päälle harjoituksiin kokeilemaan ja seuraamaan toimintaamme!

Joukkueenjohtaja Sami Juutilainen, 2010@sipoonwolf.fi, 050 – 4582102

Tulevat tapahtumat