Warriors 2011

Warriors U13

Tervetuloa joukkueemme kotisivuille!

Joukkueessamme pelaa 2011 syntyneet tytöt ja pojat. Harjoitukset järjestetään niin, että kaikki lapset pääsevät pelaamaan ja harjoittelemaan oman tasoisten kavereiden kanssa. Meille on tärkeintä se, että lapsilla on kivaa, he liikkuvat monipuolisesti ja saavat onnistumisen kokemuksia.

Iloisella ja reippaalla asenteella olemme saaneet hyviä tuloksia peleissä ja pystymme tarjoamaan erittäin korkeatasoista valmennusta kaiken tasoisille pelaajille.

Joukkue harjoittelee kolmesti arkiviikolla, sekä treenaa ja pelaa viikonloppuisin. Joukkueen pelaajat pelaavat Warriors-yhteistyöjoukkueissa Jääkiekkoliiton U13-sarjaa kaikilla tasoilla, pelaavat harjoituspelejä sekä osallistuvat pelitälleihin ja turnauksiin. Pelaajilla on lisäksi mahdollisuus osallistua seuran maksuttomille taitojäille. Maalivahtien tukena on seuran monipuolinen maalivahtivalmennus. Jääaikaa on tarjolla siis paljon!

Olkaa rohkeasti yhteydessa joukkueemme toimihenkilöihin ja tulkaa paikan päälle harjoituksiin kokeilemaan ja seuraamaan toimintaamme!

Joukkueenjohtaja John Lindström, p. 050-4416879, 2011(a)sipoonwolf.fi

Valmennuspäällikkö Ossi Ijäs, p. 0400-774 212, ossi.ijas(a)sipoonwolf.fi

Tulevat tapahtumat