Warriors 2012

Warriors U12

U12-joukkueeseen toivotetaan tervetulleeksi kaikki tytöt ja pojat, jotka ovat syntyneet vuonna 2012!

Vuoroja on tarjolla runsaasti, eikä kaikkiin harjoituksiin ole edes pakko osallistua. Tämä antaa lapsille mahdollisuuden harrastaa monipuolisesti ja sovittaa eri lajien aikatauluja paremmin yhteen.

Joukkue harjoittelee kolmesti arkiviikolla, sekä treenaa ja pelaa viikonloppuisin. Joukkueen pelaajat pelaavat Warriors-yhteistyöjoukkueissa Jääkiekkoliiton U12-sarjaa kaikilla tasoilla, pelaavat harjoituspelejä sekä osallistuvat pelitälleihin ja turnauksiin. Pelaajilla on lisäksi mahdollisuus osallistua seuran maksuttomille taitojäille. Maalivahtien tukena on seuran monipuolinen maalivahtivalmennus, seuran maalivahdin varusteita lainaamalla jokainen pelaaja pääseekin kokeilemaan myös maalivahtina oloa. Jääaikaa on tarjolla siis paljon!

Harjoitukset suunnitellaan monipuolisiksi ja lapsille mielekkäiksi. Hallitsevana teemana harjoituksissa toimii jatkuva liike ja tekeminen, ilman jonotusta ja seisoskelua. Käytämme monipuolisesti oivaltamista ja oppimista tukevaa rastiharjoittelua, jossa harjoittelemme lajitaitoja leikkien ja pelejen kautta.

Harjoitustapamme eroaa muista seuroista merkittävästi juuri liikkeen kautta – meillä ei jonoteta, eikä seistä passiivisena odottamassa kun muut tekee. Rastit pidetään lyhyinä ja ytimekkäinä, jolloin lasten mielenkiinto ja motivaatio pysyy yllä. Uskallamme väittää, että meillä lapset liikkuvat jäävuoron aikana enemmän, kuin missään muussa seurassa!

Tapamme harjoitella mahdollistaa myös sen, että aivan kaikki lapset saavat harjoituksesta maksimaalisen hyödyn – niin pari vuotta pelanneet, kuin uutena toimintaan tulleet!

Toivotamme kaikki mukaan toimintaamme!

Lisätietoja joukkueesta:

2012@sipoonwolf.fi

Vastuuvalmentaja Mikko Mäkikyrö, p. 040-754 8847

Ossi Ijäs, valmennuspäällikkö p. 0400-774 212, ossi.ijas(a)sipoonwolf.fi

    Tulevat tapahtumat