Wolf U11

Joukkueeseen toivotetaan tervetulleeksi kaikki tytöt ja pojat, jotka ovat syntyneet vuonna 2012.

Vuoroja on tarjolla runsaasti, eikä kaikkiin harjoituksiin ole edes pakko osallistua. Tämä antaa lapsille mahdollisuuden harrastaa monipuolisesti ja sovittaa eri lajien aikatauluja paremmin yhteen.

Kaudella 2022-2023 joukkue harjoittelee ja pelaa vakiovuoroilla vähintään neljästi viikossa:

Tiistaisin klo 18:00-19:00

Keskiviikkoisin tasojäät sekaryhmillä

Perjantaisin klo 18:00-19:00

Pelivuorot lauantaisin klo 16:00-17:30 ja/tai sunnuntaisin klo 10:00-11:30

Harjoitukset suunnitellaan monipuolisiksi ja lapsille mielekkäiksi. Hallitsevana teemana harjoituksissa toimii jatkuva liike ja tekeminen, ilman jonotusta ja seisoskelua. Käytämme monipuolisesti oivaltamista ja oppimista tukevaa rastiharjoittelua, jossa harjoittelemme lajitaitoja leikkien ja pelejen kautta.

Harjoitustapamme eroaa muista seuroista merkittävästi juuri liikkeen kautta – meillä ei jonoteta, eikä seistä passiivisena odottamassa kun muut tekee. Rastit pidetään lyhyinä ja ytimekkäinä, jolloin lasten mielenkiinto ja motivaatio pysyy yllä. Uskallamme väittää, että meillä lapset liikkuvat jäävuoron aikana enemmän, kuin missään muussa seurassa!

Tapamme harjoitella mahdollistaa myös sen, että aivan kaikki lapset saavat harjoituksesta maksimaalisen hyödyn – niin pari vuotta pelanneet, kuin uutena toimintaan tulleet!

Toivotamme kaikki mukaan toimintaamme!

Lisätietoja joukkueesta:

2012@sipoonwolf.fi

Aapo Lehvonen, Junioripäällikkö p.050-357 2004 aapo.lehvonen(a)sipoonwolf.fi

    Tulevat tapahtumat