Wolf Luistelukoulu

Sipoon Wolfin ensimmäinen askel luistelun pariin on Wolf luistelukoulu. Luistelukoulu on tarkoitettu noin 3-7 vuotiaille lapsille, jotka ottavat ensiaskelia jäällä. Harjoittelu jäällä tapahtuu leikin varjolla, lapsille mieluisia pelejä pelaten ja aina hymy huulilla. Mukaan pääsevät siis kaikki luistelusta ja kiekkoilusta kiinnostuneet ilman taitovaatimuksia. Kaikista tärkeintä on tietysti se, että luistelukoulussa on kivaa, sinne on mukava tulla ja seuraavaa kertaa jää jo odottamaan.

Vanhemmat ovat tervetulleita mukaan jäälle, ja sitä toivomme varsinkin pienimpien kanssa. Kaikilla tulee olla jäällä kypärä päässä!

Luistelukoulu starttaa lauantaina 7.8.2021 Sipoon jäähallissa, Nikkilässä. Luistelukouluja järjestetään elokuussa neljänä viikonloppuna:

la 7.8. kello 11-12
la 14.8. kello 11-12
la 21.8. kello 11-12
la 4.9. kello 11-12

Luistelukoulun loputtua jatkaa lauantaisin samalla jäävuorolla S-Market Kiekkokoulu, joka jatkuu koko loppu syys- ja kevätkauden.

Luistelukoulu on ilmainen!

Pakolliset varusteet ovat luistimet, kypärä, rukkaset tai hanskat, sekä kaulasuoja. Suosittelemme kasvosuojallista kypärää.

Ilmoittautuminen TÄSTÄ!

Tervetuloa!

Lisätietoja saat Eero Lehvoselta, 0505238358 tai eero.lehvonen@sipoonwolf.fi

Tulevat tapahtumat